FOTO: atvbl.com

Vlasnici jednog crnogorskog hotela prijatno su iznenadili zaposlene kada su im pred kraj sezone podijelili pozamašne bonuse.

Odbor direktora Maestral Resort & Casino prošle nedelje jednoglasno je odobrio predlog akcionara da se dodijele nagrade zaposlenima u iznosu od 400 hiljada evra, koje su im ove nedelje već i isplaćene, zajedno sa platom za avgust. 

Akcionari, kako su kazali, žele da na ovaj način pokažu svoju zahvalnost svim zaposlenima, koji su svojim radom uticali na dobar rezultat i tokom protekle godine doprinjeli uspešnom poslovanju. 

“Iako je mnogo novca investirano u renoviranje hotela Maestral, najveća prednost preduzeća je naše osoblje. Preduzeće prepoznaje njihove napore da postignu finansijske ciljeve, kao i ciljane nivoe usluge našim gostima”, kazao je Hristos Tsemperas, direktor preduzeća, javlja CdM. 

Mirjana Sočan, direktorka ljudskih resursa, ističe da preduzeće nastavlja kontinuirano da investira u ljude koji rade za hotel Maestral. 

“Vlasnici i menadžment preduzeća pokazuju stalnu brigu o osoblju i to se ogleda u uslovima rada, daljem obrazovanju i obuci, i u finansijskoj podršci”, kazala je ona. 

Vladimir Gojović, predsjednik Sindikata, zahvalio se menadžmentu na velikodušnom potezu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )