FOTO: null

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u subotu i nedjelju, 20. i 21. januara, na Kosovu i Metohiji, rekao je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Vučić će u subotu posjetiti Kosovsku Mitrovicu, a naveče će boraviti u Gračanici i Lapljem Selu, prenose beogradski mediji. 

Predsjednik Srbije izjavio je danas, nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost Srbije povodom ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, da će uskoro ići na Kosovo i Metohiju kako bi razgovarao sa srpskim narodom. 

"Uskoro ću na Kosovo. Želim da razgovaram sa narodom, šta možemo da učinimo, iako nemamo efektivnu vlast", rekao je Vučić. 

Predsjednik Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je jutros u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice ispred kancelarije njegove stranke, što je zvanični Beograd okvalifikovao kao teroristički čin.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )