FOTO: Glas Srpske

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas novozabranom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku stupanje na dužnost i izrazio uvjerenje da će sa njim, kao velikim prijateljem Srbije, saradnja dvije zemlje biti jača i uspješnija.

Vučić je izrazio uvjerenje i da će Dodik opravdati veliko povjerenje birača, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

"Uveren sam da će odlučnost ostati zaštitni znak vašeg liderstva i da ćete svojom nepokolebljivom voljom opravdati veliko poverenje birača, kao i da ćete svojim radom doprineti napretku i blagostanju zemlje", naveo je Vučić u čestitki.

On je naglasio i da je saradnja Srbije sa BiH i Republikom Srpskom tema mira i stabilnosti u regionu.

"Saradnja Srbije i BiH i, razume se, Republike Srpske u okviru BiH, jeste temelj mira i stabilnosti u regionu i samo ih iskrenim i posvećenim zajedničkim radom možemo sačuvati i unaprediti", istakao je Vučić.

Vučić je naglasio i da Srbija ostaje iskren i pouzdan prijatelj i partner, te da se može računati na njenu podršku u ostvarivanju ciljeva i planova od zajedničkog interesa, posebno onih za ekonomski napredak i infrastrukturno povezivanje.

"Želim ovom prilikom da izrazim zahvalnost za Vaš lični doprinos podršci u odbrani državnih i nacionalnih interesa Srbije. Želeći Vam dobro zdravlje, sreću u ličnom životu, primite, dragi prijatelju, moje srdačne pozdrave i izraze dubokog uvažavanja", naveo je Vučić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )