FOTO: null

Danas je bio dobar dan u kom se pokazalo istinsko demokratsko lice naše zemlje, rekao je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić. Poručio je da će rezultat na izborima značiti brži razvoj i još bolji standard.

"To su konačni rezultati. Bor - 60, 03 odsto glasova, Aranđelovac, bez nekoliko mesta 59 odsto glasova. Što se Beograda tiče, na 85 odsto, lista SNS je dobila više od 45 odsto što je najbolji rezultat ikada postignut u Beogradu", rekao je on.

Vučić se zahvalio Beograđanima koji su pokazali da poštuju rad i da je najbolja kampanja i rad ono što ostavljate iza sebe.

"Ovaj rezultat inspirisaće još promena. Nije bilo lako ostvariti ovu pobedu zbog brojnih neistina i trikova, prljavom kampanjom, ali su na kraju ljudi pokazali da umeju to da prepoznaju", rekao je Vučić i dodao da misli da SNS i sama ima većinu u Beogradu.

On je dodao da je SNS ubedljivo pobedila na Novom Beogradu.

"Bilo je vreme da pokažemo onima svima koji su hteli da se domognu kase da možemo da ih pobedimo marljivošću", rekao je on.

Lista oko SNS-a osvojila je 45 odsto glasova na beogradskim izborima, pokazuju podaci Ipsosa na uzorku od 90,6 odsto. Prema tim podacima još tri liste su prešle cenzus: lista Dragana Đilasa (18,8 odsto), Aleksandar Šapića (9,1 odsto) i lista SPS-JS (6,1 odsto). Izlaznost: 51,3 odsto upisanih birača. Za odbornička mesta u gradskoj skupštini nadmetale su se 24 liste.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )