FOTO: srpskainfo.com

Slijedi nam najteža situacija na KiM, nešto što nismo sanjali da će se desiti, sve zbog neodgovorne politike Aljbina Kurtija. Zabrinut sam zbog Kosova i Metohije, plašim se velikih sukoba jer Srbi ovo da trpe ne mogu, rekao je Aleksandar Vučić predsjednik Srbije.

Vučić je rekao za TV Pink da su svi ljudi u Srbiji pod pritiskom poslije dvije tragedije koje su se dogodile.
 
- Najteža situacija na Kosovu i Metohiji slijedi. Nešto što do sada nismo vidjeli, a sve zahvaljujući provokativnim akcijama i užasno neodgovornom ponašanju Aljbina Kurtija - rekao je Vučić.
 
Prema njegovim riječima, plaši se velikih sukoba jer Kurti sanja da bude Vladimir Zelenski, a Srbi ovo više ne mogu da trpe.
 
Vučić kaže da je večeras dobio vijesti od evropskih zvaničnika da brinu zbog mogućih sutrašnjih događaja jer Srbi će svakako da protestuju i da traže svoje uzurpirane zgrade nazad, prenosi TS.
 
- Zagreb, dio političkog Sarajeva, dio političke Podgorice i Priština žele po svaku cijenu da dođe do promjene režima u Srbiji -naglasio je Vučić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )