FOTO: InfoBijeljina.com

Broj novozaraženih virusom korona u Novom Sadu ne opada nekoliko posljednjih dana, a prema izvještajima, zaraza virusom korona u gradu najčešće se prenosi u ugostiteljskim objektima, zbog velike socijalne interakcije, rekao je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i apelovao da se Novosađani pridržavaju mjera zaštite od zaraze i da shvate ozbiljnost situacije kako ne bi bilo uvedeno vanredno stanje na području grada.

"U cilju zdravstvene bezbednosti građana Grada Novog Sada važno je da svi shvate ozbiljnost situacije kako ne bi došlo do uvođenja vanrednog stanja na području grada", naveo je Vučević u pisanom apelu Novosađanima.

On je pozvao vlasnike ugostiteljskih objekata kao i one koji ih posjećuju, da se strogo pridržavaju propisanih preventivnih mjera.

"Skrećem pažnju na sve koji su odgovorni za njihovo funkcionisanje, kao i na one koji ih posećuju, da nose maske, pridržavaju se propisane distance i vode računa o higijeni ruku", navodi se u apelu Miloša Vučevića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )