FOTO: espreso.rs

Robert, vanbračni sin Šabana Šaulića, je navodno odlučio da se bori za dio nasljedstva koji mu zakonski pripada, zbog čega je Goca Šaulić morala da obustavi prodaju luksuzne nekretnine vrijedne 1.000.000 evra.

– Goca je zbog velikih dugova u koje je upala nakon Šabanove smrti objavila prodaju vile od 1.000.000 evra. Ona je, još dok je Šaban bio živ, uzimala novac unaprijed za njegove nastupe, koji je potrošen, pa su dužnici nakon Šabanove pogibije počeli da im redovno kucaju na vrata. Jedini izlaz da se riješi dugova bio je da proda luksuznu kuću, ali su i tu nastali problemi kada se Robert usprotivio. On se kao ravnopravni nasljednik pojavio na ostavinskoj raspravi, gdje je zahtijevao svoj dio – navodi izvor i dodaje: “Goca se bukvalno hvatala za glavu kada ga je vidjela.”
– Nakon prvog ročišta rekla mu je da će mu dio biti isplaćen čim proda kuću, samo je potrebno da on odustane od trke za nasljedstvom. Robert je to odbio uz prigovor da se neće složiti da se kuća proda sve dok se ravnopravno imovina ne podijeli. Ja ću uzeti ono što mi pripada. Zašto da ne uzmem ono što mi pripada. Ja sam ravnopravan sa ostalom Šabanovom djecom i neću odustati od nasljedstva – izjavio je, navodno, Robert, piše Pink.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )