FOTO: InfoBijeljina

Prava drama odvijala se danas u austrijskom gradu Vels kada je vlasnik automobila uhvatio na djelu lopove kako mu obijaju auto.

Ovaj Austrijanac, iz mjesta Griskirhen, parkirao je automobil na parkingu u Velsu, ali se nedugo zatim vratio na parking, uhvativši lopove na djelu.

On nije oklijevao ni sekunde, počeo je uzvikuje “Policija, policija”, da bi zatim sam krenuo u potjeru za njima.
 
Jedan od lopova je izvadio biber sprej i poprskao Austrijanca i tako ga onesposobio na par trenutaka, sasvim dovoljno da pobjegnu.
 
Sve to je posmatrao prolaznik koji je odmah pozvao policiju. Tokom naknadne potjere, policija je uspjela da pronađe osumnjičene- bili su u bašti jednog kafea, ispijali naručeno piće!
 
Policija je kod njih pronašla i biber sprej, a zatim identiifikovala osumnjičene: 57-godišnjeg muškarca iz BiH i 42-godišnjeg državljanina Srbije.
 
Inače, oni su u prvi mah policiji pokušali da podvale lažne pasoše, ali je policija nakon projvere utvrdila njihov pravi identitet. Oni su privedeni i trenutno se nalaze u zatvoru u Velsu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )