FOTO: Anadolu

U Srbiji je preminuo 60-godišnji muškarac iz Šapca za kojeg je naknadno utvrđeno da je bio pozitivan na koronavirus, javljaju srpski mediji. Ovo je osma žrtva Covida-19 u našoj susjednoj zemlji.

Muškarac iz Šapca preminuo je 25. marta, ali je danas na konferenciji za novinare šabačkog Zavoda za javno zdravlje potvrđeno da je on bio pozitivan na koronavirus. Šezdesetogodišnjak je navodno primljen u bolnicu sa teškom kliničkom slikom, ali je preminuo tokom noći, dok su nadležni danas potvrdili da je bio zaražen.
Prema posljednjim podacima iz Srbije, ukupno 457 osoba zaraženo je koronavirusom u ovoj zemlji. Većina zaraženih su ljudi koji su došli iz Milana i Lugana.

Podsjećamo, granice Srbije takođe su zatvorene, a građani žive pod strogim ograničenjima. Ukinut je međugradski saobraćaj, a sa radom je prestao i gradski saobraćaj u Beogradu, osim za zaposlene koji putuju pod posebnim uslovima koridorskim trasama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )