FOTO: pixabay

Sandra A. (30) iz Starčeva kod Pančeva uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti. Naime, ona je osumnjičena da je nedavno pretukla svoju komšinicu Marijanu Milenković i polomila joj nos i zube, potvrđeno je Blicu u MUP.

Ovo, međutim, Sandri nije prvi incident, ona je mještanima Starčeva dobro poznata po nasilju.

– Sve se desilo 10. aprila. Istovarala sam robu sa ocem ispred svoje prodavnice, a Sandra je nešto vikala. Obratila sam joj se kako bi se malo utišala, a ona je nasrnula na mene i udarila me s leđa nekoliko puta. Slomila mi je nos i zube – ispričala je Marijana Milenković za Kurir.

Kako je dodala, istog dana Sandra je napala i išamarala neko dijete u školu, a uletjela je i u ambulantu s nožem i prijetila zaposlenima.

– Napravila je pakao u centru Starčeva otkad se ovdje doselila. Ljudi se plaše da reaguju i nevjerovatno je da takva žena šeta slobodno – kaže Milenković.

Ona dodaje da Sandra živi u trošnoj kući, bez struje, a da u Centru za socijalni rad kažu da je “dobra majka” i da je “sve u redu”.

– Prije godinu dana je napala i moju majku. Uzimala je iz naše prodavnice sve što joj treba, i naravno nije platila – objašnjava djevojka.

U ovoj prodavnici u Starčevu potpisuje se peticija da se Sandra A. iselili iz ovog mjesta. Peticiju je potpisalo oko 100 ljudi.

Sandri A. je određeno zadržavanje do 48 sati.
Mještani: Niko joj ništa ne može
Mještani Starčeva kažu da se Sandra A, inače majka četvoro djece, u njihov kraj doselila prije četiri godine.

– Ona je ovdje strah i trepet. Niko joj ništa ne može – kažu mještani.

Marijana dodaje da ih ta žena često vrijeđa.

– Vrijeđa nas i psuje, krade i tjera svoju djecu da prose. Veoma je bahata i nasilna – kaže ona.

Prijetila da će nekoga ubiti
Prema riječima očevidaca, Sandra je uoči hapšenja sjedila na klupi u centru i prijetila da će nekoga da ubije.

– Sjedila je ispred ambulante, hvalila se da ima nož, a neki kažu da je riječ o sjekiri. Ponavljala je: “Ja ću nekada izaći iz zatvora, a ona iz groba neće nikada”. Ne znam na koga se to odnosilo, ali je to ponavljala cijeli dan. Veoma je agresivna. Meni je prije sedam dana razbila nos i zube jer sam je opomenula da ne viče. Djecu prisiljava da prose, čak i na minusu, oskudno obučena. Dešavalo se da mala prosi, odnese joj pare, a Sandra sebi kupi hranu i pivo, pa je vrati da iznova kamči pare od prolaznika – kaže mještanka i dodaje: “Jurila je vaspitačicu nožem, prijetila apotekarkama da će ih ubiti. Otimala je hranu u radnjama, dok su joj u apotekama davale pelene na recku”.

– Kad je račun bio ogroman, odbili su da joj i dalje izlaze u susret, a ona je podivljala, rušila rafove i prijetila da će ih pobiti – kaže sagovornica lista Alo.

Prema nezvaničnim informacijama, Sandra ima već 15 prekršaja za remećenje javnog reda. Kažnjavana je novčano više puta po presudi Prekršajnog suda, a ima i dvije krivične prijave za ugrožavanje bezbjednosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )