FOTO: glassrpske.com/Tanjug

NjUJORK - Bivši predsjednik SAD Donald Tramp zahtijevao je da se aktuelni predsjednik SAD Džozef Bajden podvrgne testu na stimulanse prije prve predsjedničke debate u četvrtak na Si-En-Enu (CNN).

- Test na lijekove za nepoštenog Džoa Bajdena??? I ja bih odmah pristao na jedan!!! - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži " Društvena istina" nakon što su on i njegovi saveznici više puta sugerisali da će Bajden (81) biti pod lijekovima tokom foruma u ​​Atlanti, prenio je Njujork post.
 
Bajden je u izolaciji od prošle nedjelje u predsjedničkom centru u Kemp Dejvidu na zapadu Merilenda, što je dovelo do mračnih sugestija iz republikanskih krugova o tome šta bi priprema za debatu sadašnjeg predsjednika mogla da podrazumijeva.
 
- Ne postoji univerzum u kojem (Bajden) neće biti pod lijekovima prije debate. Ako želi da to negira, trebalo bi da ponudi test na nedozvoljene supstance, ali svi znamo da to neće učiniti -rekao je jedan Trampov saveznik za portal.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )