FOTO: srpskainfo.com

Stanje Darka Lazića, koji je teško povrijeđen u utorak u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca se pogoršava! Naime pjevaču koji je bez svjesti i u indukovanoj komi, kako saznajemo, otkazali su bubrezi i jedno plućno krilo!

Ranije danas od doktora u u KBC "Zemun" čuli smo da je stanje svijesti pjevača Darka Lazića još pod znakom pitanja, zbog čega ljekari ne mogu da ga operišu i saniraju povrede . Naime, ljekari nisu sigurni da li je njegovo polukomatozno stanje uzrok povreda glave ili narkotika koje je možda pjevač uzeo prije udesa.

“Uvođenje pacijenta u anasteziju ukoliko je pod dejstvom opojnih supstanci vrlo je rizično i može da bude fatalno - objašnjavaju u KBC "Zemun".

Njegovo stanje je i dalje vrlo kritično i prati se iz minuta u minut.

U KBC "Zemun" kažu i da roditelji Darka Lazića žele sina da prebace na Vojnomedicinsku akademiju, jer nisu zadovoljni načinom rada i odlukama ljekara u Zemunu.

Nezvanično saznajemo da zbog ozbiljnosti povreda Lazića trenutno ne mogu da prebace na VMA. Takođe, pjevača, navodno, smiju da vide njegovi roditelji i bivša supruga Ana Sević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )