FOTO: InfoBijeljina / ilustracija

Austrijska policija je danas objavila saopštenje i fotografije djeteta i dvije žene.

Austrijska policija danas je apelovala na svoje građane da ih odmah kontaktiraju ukoliko uoče djevojčicu ili dvije žene koje su snimljene na tramvajskoj stanici u Beču 30. marta.

Naime, na osnovu izjava najbližnih srodnika, vjeruje se da na snimku može biti mala Danka Ilić, koja je nestala u Banjskom Polju 26. marta.
 
Iz policije nisu decidno naveli da na snimku jeste nestala Danka Ilić, ali, podvlače da su bliski srodnici nestale djevojčice rekli da dijete sa snimka veoma podsjeća na Danku.

InfoBijeljina objavljuje fotografije iz Beča: Pogledajte lokaciju gdje je navodno viđena mala Danka (FOTO)

Kako Telegraf.rs saznaje, današnje saopštenje austrijske policije ne znači da je za ženama sa snimka izdata potjernica, niti su osumnjičene za otmicu male Danke.
 
U ovom trenutku austrijska policija pokušava da utvrdi identitet žena, odnosno djeteta sa snimka, kako bi definitivno potvrdila da li je ili nije riječ o nestaloj Danki.
 
Trebalo bi da, ukoliko se lociraju žene sa snimka, one daju iskaz o tome gdje je djete i da se definitivno utvrdi da li na snimku mala Danka Ilić ili ne.

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )