FOTO: nezavisne.com

Poslije dramatičnih scena u Kosovskoj Mitrovici i upada jedinica Rosu, koje su kulminirale ranjavanjem Srbina od strane albanskih specijalaca, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Kako Novosti saznaju Vučić se uputio ka Raškoj gdje bi trebalo da bude organizovan sastanak sa čelnicima srpskih opština.
 
Prema posljednjim informacijama, jedan Srbin je upucan u Zvečanu, i on se trenutno nalazi u teškom stanju, javlja Kosovo online.
 
"Povreda je naneta vatrenim oružjem. Povređena mu je lopatica i rebro, spremamo se za operacionu salu kako bi mu izvadili metak. On se nalazi u intezivnoj nezi i u teškom je stanju", rekao je za Kosovo online Zlatan Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.
 
U međuvremenu, pripadnici Kosovske policije su počeli da se povlače iz Zvečana, a na putu su bile primjetne čaure od bojeve municije.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )