FOTO: B92

Srećko Sofronijević (36), koji je danas ranjen od strane albanskih specijalaca na Kosovu i Metohiji, operisan je i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja.

Ovu informaciju je za Telegraf potvrdio direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek, koji je dodao da je povređeni Sogronijević smešten je na odeljenje intenzivne njege i nalazi se pod 24-časovnim nadzorom.
 
"On ima tešku telesnu povredu, upucan je sa leđa vatrenim oružjem, ne znamo kog kalibra. Ima povredu desne lopatice, prelom drugog desnog rebra i povredu krvnih sudova vrata. Metak mu je izašao gotovo na prednju stranu vrata. Hitno je operisan, zaustavljeno je krvarenje, metak je izvađen i on je trenutno u jedinici intenzivne nege. Mogu da kažem da je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja, ali biće pod stalnim 24-satnim nadzorom od strane najboljih lekara u KBC Kosovska Mitrovica", kazao je Elek.
 
Prema njegovim riječima, u današnjim nemirima povrijeđeno je ukupno deset osoba.
 
"Imamo deset povređenih, od toga osam nije zadržano na bolničkom lečenju. Oni su povređeni gumenim mecima, suzavcem, šok-bombama", kazao je.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )