FOTO: null

Svake godine na neobilježenim pružnim prelazima život izgubi više građana Srbije, a poslije svake nesreće čuje se apel javnosti i lokalnog stanovništva da se na prelazima postave rampe. Međutim, sigurnosna kamera je na putu Šabac-Majur zabilježila nevjerovatan prizor – vozača koji izlazi iz kola i rukama lomi rampu.

Na Twitteru se pojavio video sa sigurnosne kamere, za koji se tvrdi da je nastao na pružnom prelazu na putu Šabac-Majur.

Kako se vidi na snimku, rampa je spuštena na prelazu u naseljenom mjestu i dok s jedne strane vozači čekaju da prođe voz, iz suprotnog smjera nailazi vozač koji prolazi kroz spuštene branike, prelazi prugu, a zatim zaustavlja automobil i rukama lomi rampe.  

Pošto je pruga bila "oslobođena" branika nju su krenula da prelaze i druga vozila.

Na Twitteru su se mogli pročitati komentari da je voz već bio prošao, ali da se rampa nije podigla, a da je muškarcu sa snimka dosadilo čekanje. Neki Tviteraši pisali su da je u njihovim mjestima uobičajeno da se poslije prolaska voza rampa ne podigne i da podržavaju ovakav potez.

Selo Majur u kojem se incident desio obišla je ekipa Blica, a mještani tvrde da se svakodnevno suočavaju sa bahatim vozačima na pružnom prelazu. Umjesto polomljenih, postavljeni su novi branici na pružnom prelazu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )