FOTO: srpskainfo.com

Specijalci kosovske policije ušli su u Centar za ekologiju i razvoj sporta u Zubinom Potoku, rekli su za RTS predstavnici lokalnih vlasti.

Beogradski mediji su preneli da je 60 naoružanih pripadnika ROSU "upalo i preuzelo jezero Gazivode sa fantomkama i dugim cevima", a pojavili su se i navodi da su radnici koji su se zatekli tamo "vezivani".

"Akciju je izvelo nekoliko desetina naoružanih specijalaca, potvrđeno je od predstavnika lokalne samouprave. Oni su zauzeli objekat za razvoj ekologije i sporta u kom se nalazi i Crveni krst. Nema informacija kada je tačno izvedena akcija, a postoje informacije da su specijalci upali i sa kopna i sa jezera. Napeto je, ali nema incidenata", javio je izveštač RTS Andrija Igić. 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su na severu Kosova i Metohije uhapšeni Srbi koji nisu počinili nikakvo krivično delo. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naredio stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, saznaje B92. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )