FOTO: Facebook

Dejan Dragijević u tužilaštvu sada negira da je ubio djevojčicu u Banjskom Polju!

Prema riječima izvora Kurira, nakon što je iznio svoje lične podate, ime, prezime, prebivalište i druge, Dragijević je rekao “da Danku Ilić nije ubio”.

– On sada sve negira. Rekao je da dijete nije ni vidio kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije unio u kola i da je nije zadavio, kao i da tijelo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin – kaže izvor upoznat sa slučajem!

Podsjetimo, Dejan Dragijević je nešto prije 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.

– On je na prvom saslušanju poslije hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promijenilo zna samo on – kaže izvor.

Priznao da je ubio djevojčicu
Dragijević je u svom prvom iskazu u VJT u Zaječaru ispričao da je on bio na mjestu suvozača u službenom automobilu “fiat panda”, dok je za volanom bio njegov kolega Srđan Janković.

– Priznao je da je Janković automobilom oborio djevojčicu koja je sama bila na putu, a da je on potom unio u vozilo na zadnje sjedište i da ju je golim rukama zadavio – rekao je izvor upoznat sa slučajem ranije.

Prema našim tadašnjim nezvaničnim saznanjima, Dragijević je do detalja opisao zločin i priznao svoju i otkrio ulogu Jankovića u cijelom zločinu. Međutim, on nije želio da otkrije gdje se nalazi tijelo djevojčice.

– Rekao je da su tijelo odnijeli na deponiju na Starobanjskom putu, ali da je on tijelo premestio dva dana kasnije, 28. marta, te da su mu u tome pomogli otac Radoslav i brat Dalibor. Tačnu lokaciju nije otkrio – rekao je izvor.

Suprotno od Dragijevića, Janković se na saslušanju nakon hapšenja branio ćutanjem, a onda je, početkom juna, odlučio da želi da progovori. On je u potpunosti negirao da ima bilo kakve veze sa nestankom i ubistvom djevojčice iz Bora.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )