FOTO: screenshot

Danka Ilić (2) ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju a za njeno ubistvo osumnjičeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Djevojčica bi danas, 6. maja na Đurđevdan, napunila dvije godine, ali umjesto toga i 40 dana poslije njenog nestanka policija i dalje traga za tijelom djevojčice.
 
Povodom njenog rođendana oglasio se njen otac, Miloš Ilić.

"Najmilija naša malena, danas smo trebali da duvamo svećicu za tvoj drugi rođendan ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi ti im oprosti, a Bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj bata, mama i tata", napisao je Dankin tata i podijelio njenu fotografiju, navodi Kurir.rs.
 
I Dankina majka, Ivana se oglasila.

"Ljubavi naša, danas si trebala da duvaš svoju drugu svećicu. Nisu nam dali da budemo srećni. Dok ima nas, biće i tebe. Volimo te najviše. Tvoj bata Laza, tata i mama", prenosi njene riječi Kurir.rs.
 
Za vrijeme potrage njena majka se nije oglašavala za javnost, ali je danas napravila ustupak i uputila emotivnu poruku svojoj kćerki.
 
Inače, istraga je od prvog dana Dankinog nestanka išla u više pravaca, a Dankini roditelji, naročito majka Ivana koja je bila Dankom u trenutku nestanka, sve vrijeme su s policijom tragali za djevojčicom.
 
Dragijević i Janković uhapšeni su 4. aprila i to nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili, pa se riješili tijela.
 
Njih dvojica su, inače, i sami učestovali u potrazi za Dankom.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )