FOTO: null

Predsjednik Rusije Vladimir Putin ocijenio je u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da u datim međunarodnim okolnostima Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uvjeren da će srpski narod prevazići probleme, saopštio j

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je čestitao 65. rođendan predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu i poželio mu dobro zdravlje, kao i politički uspjeh, kako u rješavanju problema u svijetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom.

Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta predsjednika Srbije, Putin je izrazio ličnu zahvalnost Vučiću za unapređenje odnosa dvije zemlje.

"Vladimir Vladimirovič Putin naglasio je da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uvjeren da će srpski narod, kao i uvijek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsjednika Vučića prevazići sve probleme", istaknuto je u saopštenju.

Putin je u telefonskom razgovoru rekao Vučiću da je uvjeren da će pod njegovim vođstvom "Srbija i srpski narod ići samo naprijed".

Dvojica predsjednika su se dogovorila da u najskorije vrijeme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima, zaključeno je u saopštenju.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )