FOTO: null

U prve dve zgrade koje se trenutno zidaju na gradilištu Beograda na vodi prvi stanari će početi da se useljavaju najkasnije do proleća sledeće godine, najavljuje Mohamed Alabar, predsednik Upravnog odbora kompanije "Eagle Hills", koja je finansijer ovog p

Rezidencijalni deo ovog kompleksa, precizira, sastojaće se od oko 6.000 stanova, a predviđeno je da na toj lokaciji živi 14.000 ljudi.

On dodaje da će Kula Beograd, koju gradi na Savskoj promenadi, biti dom jednog od najprestižnijih hotelskih brendova na svetu - St. Regis, a da će se na njenom četrdesetom spratu nalaziti vidikovac sa pogledom na Beograd.

Prema njegovim rečima, državni vrh Srbije je prepoznao važnost ovog projekta, značaj koji će imati za srpsku ekonomiju, kao i njegov potencijal da, kako je rekao, pozitivno utiče na turizam u Srbiji.

"Sa takvim partnerima, sigurni smo da idemo u dobrom smeru", istakao je arapski investitor.

Kada bude završen projekat, kaže "nadam se da će inspirisati ljude da sa optimizmom posmatraju budućnost Beograda, na koji će biti ponosni".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )