FOTO: srpskainfo

Poslije komemorativne sjednice danas u Vladinom domu na Cetinju, Tiodor Radunović, čije su sestre Mila i Aleksandra Radunović ubijene u masakru, obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji je pucao u ubicu Vuka Borilovića, bude oslobođen i da ga nadležni ne terete za bilo koje krivično djelo.

Radunović je pozvao da se odgovornosti oslobodi čovjek koji je, kako je kazao, zaustavio krvavi pir na Cetinju.
 
– Da ta djeca, koju taj čovjek ima, ne ostaju bez oca po drugi put, molim vas da se taj čovjek ne tereti – kazao je Radunović i poručio da je to herojski čin.
 
Nakon njegovog kratkog obraćanja u sali su se čuli aplauz i riječi podrške, prenosi RT CG.
 
U Vladinom domu na Cetinju održana je komemorativna sjednica povodom tragedije koja je pogodila taj grad i u kojoj je stradalo 11 osoba. Komemoracija je počela minutom ćutanja za žrtve, a poručeno je da Cetinje nije samo u svom tugovanju, već da tuguje cijela Crna Gora.
 
Podsjetimo, Vuk Borilović ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest prije nego što je i sam ubijen. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mjesto pucnjave, ali i prolaznike.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )