FOTO: InfoBijeljina

U maloj sali Gradske uprave Bijeljina počeo je sastanak člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića sa bijeljinskim gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem, javlja reporter portala InfoBijeljina.

 
Iz Predsjedništva BiH, podsjetimo, ranije je najavljen ovaj sastanak u Gradskoj upravi, a nakon kojeg je predviđena konferencija za novinare.

 
U 14 časova, u Medžlisu Islamske zajednice Bijeljina, Džaferović bi se trebao sastati sa delegacijama bijeljinskog i Medžlisa Islamske zajednice Janja.

Po završetku sastanka, Džaferović je boraviti u naselju Janja, gdje će u 15 časova u Domu kulture prisustvovati potpisivanju i uručenju ugovora za podršku razvoju početnog biznisa poduzetnicima povratnicima.

Podsjetimo, uoči dolaska Džaferovića, oglasili su se bijeljinski veterani, pitanjem "zašto u ovo teško političko vrijeme gradonačelnik dovodi predstavnike bošnjačkog naroda u Gradsku upravu kada Srbi, koji su prije rata živjeli u Federaciji BiH ne smiju tamo reći da su Srbi?".

Veterani "Garde Panteri" zatražili su da mu Gradska uprava Bijeljina otkaže gostoprimstvo jer ih, kako je navedeno, njegova posjeta vrijeđa i predstavlja provokaciju.
 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )