FOTO: Nezavisne

Nastupom Ace Lukasa počeo je neformalni dio mitinga "Budućnost Srbije". Poslije Ace Lukasa na binu je izašao i Bora Đorđević. Miting se održava na trgu Nikole Pašića ispred Doma Narodne skupštine.

Na Terazijama je postavljen velik video bim i ozvučenje.

Građani iz svih dijelova Srbije polako okupili su se u centru Beograda povodom skupa predsednika Aleksandra Vučića u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Na skupu će se obratiti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, te predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Skupu će se obratiti i premijer Srbije Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.  

Saobraćaj u jednom dijelu Nemanjine je zatvoren, kao i Slavija i ulica Kralja Milana.

Beograđani na skupu radi podrške "jakoj Srbiji"

Ispred Doma Narodne skupštine nalazi se i veliki broj Beograđana, koji su tu, kažu, da pruže podršku predsjedniku Aleksandru Vučicu i njegovoj politici, ali i da čuju poruke koje će im on uputiti za bolju budućnost Srbije.

Tako Aleksandar Nešković smatra da je dobro što će te poruke čuti i opozicija i da se nakon njih više neće pojavljivati subotom na ulici.

"Da možemo normalno da radimo i da živimo u našem Beogradu", rekao je Nešković.

Miroljub Osvalt iz Zemuna kaže da je na skup došao, jer želi da njegovi sinovi i unuci imaju bolju budućost, nego što su nudili prethodni političari.

"Mislim da će biti bolje", rekao je Osvalt.

Beograđanka koja je "žurila" na koncert Bore Čorbe rekla nam je da je na skup došla da pruži podršku "jakoj Srbiji".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )