FOTO: null

PODGORICA - Okupljanje pristalica Mila Đukanovića na Trgu nezavisnosti u Podgorici završeno je bakljadom i bez incidenata. Na skupu, na kojem se okupilo nekoliko hiljada građana, bile su prisutne jake policijske snage.

Skup je počeo u 19.00, a završen je oko 20.20 časova. Iza njegove organizacije nema imena nijedne konkretne organizacije, ali su svi pristalice predsjednika Crne Gore Milo Đukanović.

Prisutni su nosili samo crnogorske zastave, uzvikivali "Viva vero Montenegro" i Crnoj Gori.

Prisutnima se obratio potpuno anonimni Predrag Vušurović i istakao da je jedina partija koji ih je okupila - Crna Gora.

Takođe potpuno nepoznati Nemanja Batrićević rekao da su "posljednji trenuci" političarima iz koalicije "Crno na Bijelo" koju predvodi Dritan Abazović.

"Ako predate Crnu Goru `četnicima`, bićete upamćeni kao izdajnici", rekao je on.

Nepoznata djevojka Amina Brahić iz Pljevalja rekla je da "bošnjačkom narodu prijete, ali da se osjeća sigurno pod crnogorskom zastavom".

Uprava policije je na svom "Tviter" nalogu objavila da je, prema njihovoj procjeni na skupu prisutno "oko 50.000 građana" i da sve protiče bez incidenata.

Međutim, stručnjaci su izvršili ekspertizu Trga nezavisnosti u centru Podgorice i izračunali da maksimalno može stati 12.000 osoba, ali i sa dijelom prostora koji je na trgu zauzela poprilično velika bina.

Povezana vijest: Skup u Podgorici bez incidenata, 50.000 ljudi prema procjeni policije

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )