FOTO: srpskainfo

Zamjenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušica Nikolić i pomoćnik direktora Milena Parlić posjetile su danas u Štrpcu Stefana (11) i Miloša (21) Stojanovića koje je na Badnji dan ranio pripadnik kosovskih bezbjednosnih snaga u selu Gotovuša, te obećale pomoć njihovim porodicama.

Nikolićeva i Parlićeva su, zajedno sa predsjednikom opštine Štrpce Daliborom Jevtićem, razgovarale sa Stefanovom i Miloševom porodicom.
 
Porodica Stefana Stojanovića izrazila je potrebu da im Kancelarija pomogne u obezbjeđivanju građevinskog materijala za adaptaciju fasade na kući i stolariju.
 
Sa šestočlanom porodicom Miloša Stojanovića razgovarano je o ekonomskoj pomoći, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.
 
Nikolićeva je rekla da su predstavnici Kancelarije saslušali potrebe porodica Stefana i Miloša Stojanovića i obećala da će im pomoći.
 
– Želim da izrazim i veliko poštovanje za naše heroje, za njihovu hrabrost i snagu da prođu to kroz šta su prošli. Kancelarija će naći način da pomogne i njima i našim Štrpčanima. Ovo je poruka i potvrda da samo zajedničkim snagama možemo da rješavamo sve – poručila je Nikolićeva.
 
Nikolićeva i Parlićeva posjetile su i porodice Sibinović i Stojanović kojima je izgorjela kuća zbog kvara na elektroinstalacijama.
 
Njima je već stigla pomoć za sanaciju krova, a najavljeno je da će uskoro dobiti i ostatak onoga što im je neophodno da obnove svoje domove.  
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )