FOTO: InfoBijeljina

Pravoslavna Nova godina u Novom Sadu biće dočekana na 40 lokacija, uz programe u kojima će učestvovati poznati domaći i inostrani estradni umjetnici.

Novosađani će imati priliku da uživaju u koncertima ili drugim umjetničkim programima u novosadskoj sinagogi, Sportskom i poslovnom centru "Vojvodina", popularnom Spensu, pozorištima u Novom Sadu, muzejima, Matici srpskoj i Kulturnom centru Novog Sada. 

Novogodišnji ugođaj građanima Novog Sada, ali i brojnim turistima će praviti Sanja Ilić i "Balkanika", Robi Lakatoš, Roman Simović, Lena Kovačević, Đorđe Miljenović, grupe "Partibrejkers", "Ritam nereda", "Atomsko sklonište", "Garavi sokak", "Vrum", "Zemlja gruva" i drugi. 

Muzički pravci na ovim koncertima idu od klasične i duhovne muzike, preko roka, popa, panka, regea, hip-hopa, do elektronske muzike, što će činiti jedinstvenim doček srpske Nove godine u srpskoj Atini. 

Dio tih programa biće besplatan i otvoren za sve posjetioce, dok će se za ostale sadržaje kupovati karte na licu mjesta. 

Ovogodišnji doček Nove godine po julijanskom kalendaru nosi naziv "Doček 7527." u znak sjećanja na kalendar po kome su u davna vremena Srbi računali vrijeme.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )