FOTO: pixabay

Nova video platforma Joron povezuje svoje korisnike na novi način, koristeći povezane video razgovore.


25.Okt,2020.11:47
Facebook
Twitter
WhatsApp
Viber
Ova konverzacija funkcioniše tako što korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju na njih putem kratkih video snimaka.

Za samo nekoliko mjeseci od pokretanja, Joron je privukao više od 5.000 korisnika, koji danas na toj društvenoj mreži provode više vremena nego na Tviteru.

Do sada je kreirano više od 5.000 video snimaka sa više od 100.000 pregleda – što je više nego što je Jutjub imao u istoj fazi svog rasta, piše ZdNet.

Komunikacija funkcioniše tako što Joron potražite pitanje na koje želite da odgovorite i objavite video snimak. Svako u ovoj zajednici može da odgovori stvarajući tako povezani video razgovor. Korisnik ima 30 sekundi video zapisa za započinjanje razgovora.

Možete da tražite teme koje vas zanimaju ili samo da se krećete kroz pitanja i odgovore. Ne postoje posebni filteri ili algoritmi vođeni validacijom,

Platforma razvija nove načine za kreatore video snimaka da unovče svoje thred-ove, kao i mogućnost da plasiraju ekskluzivne sadržaje koji će se naplaćivati.

Joron aplikacija je dostupna za preuzimanje iz iOS i Android prodavnica, a zanimljivo je i to da omogućava korisnicima da u njega investiraju i da posjeduju dio te platforme za samo 10 dolara, prenosi PC Press.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )