FOTO: Schreenchot

Hladna fronta zahvatila je danas Јadran. Mjestimično je padao grad, a na većim nadmorskim visinama pao je i snijeg. Dalmaciju je jutros zahvatila kiša, a u sjevernijim dijelovima pala je i snažna tuča, javlja Dalmacija Danas.

Šire benkovačko područje danas nešto prije podne zahvatilo je jako nevrijeme. Najgore je bilo u novom naselju u Miranjama, gdje je vjetar nosio sve pred sobom, javlja HRT.

Povrijeđenih osoba nije bilo, ali je stanovnicima napravljena materijalna šteta. Vjetar je nosio crepove s krovova.

Pijavica i iznad Splita

Između 12:30 i 13 časova jako nevrijeme zahvatilo je i šire splitsko područje. Dok je iznad 500 metara pao snijeg, niže je bilo obilnog grada. Vrlo atipično i za dio godine i za lokaciju, na području Mravinaca se pojavila razvijena pijavica. Napravila je materijalnu štetu, srećom niko nije povrijeđen.

- Pijavica je imala putanju dugačku nekoliko stotina metara. Prvo se nebo jako zacrnilo na zapadu, a onda je krenulo nevrijeme s gradom i snažnim vjetrom. U jednom trenutku sam vidio da se pojavila pijavica koja je, tamo gdje je prošla, čupala grane i stabla, dizala je kupe na pojedinim kućama. Bilo je strašno, ovako što još nisam vidjela. Srećom kratko je trajalo - kazala je jedna stanovnica.ovova, oštetio nekoliko vozila, bacao kontejnere, čupao tende.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )