FOTO: RTS

Snažno nevrijeme pogodilo je juče i dijelove Srbije.

Velika oluja praćena jakim vetrom i pljuskovima zahvatila je Loznicu. Vjetar je bio toliko snažan da je lomio drveće i prevrtao kontejnere, sudeći po snimku sa društvenih mreža.
 
Nevrijeme i u Čačku i okolnim selima drugi dan zaredom. Jak pljusak praćen gradom pogodio je danas i okolinu Gornjeg Milanovca, olujno nevremena je bilo u Valjevu i Osečini, a kiša je padala i u drugim dijelovima Srbije i u Beogradu. Olujni vjetar i grad su pogodili i Mladenovac, a olujno nevrijeme u Obrenovcu je obaralo i stabla.
 
U Osečini je zbog jake kiše i olujnog nevremena bilo lokalnih prekida u snabdijevanju električnom energijom, ali nije bilo veće štete, piše Telegraf.rs.
 
Radarski centar u Valjevu ispalio je 350 protivgradnih raketa, centar na Bukulji 250, a na Fruškoj gori 60.
 
Nakon paklenih vrućina koje su zahvatile Srbiju ovih dana, Lozničane je iznenadila jaka oluja koja je nosila sve pred sobom.Oluja je juče pokosila Čačak, zatim na tapetu nevremena danas se našla Loznica, a sudeći po oblacima i najavama meteorologa, ni glavni grad neće biti zaobiđen.
 
Na području Srema, Beograda, kao i centralne Srbije jaka oblačnost uslovljavala je intenzivne pljuskove sa grmljavinom, lokalno gradom i olujnim vetrom, naveo je u 16.29 Republički hidrometeorološki zavod. Ova oblačnost u jugozapadnoj struji premeštaće se ka Bačkoj, Banatu i Pomoravlju.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )