FOTO: InfoBijeljina

Gradski sajt investinbijeljina.org, koji je osnovan s ciljem da bude mjesto gdje će se investitori informisati o potencijalima za ulaganje u Bijeljinu, napokon je počeo objavljivati "svježe" vijesti.

Podsjetimo, portal InfoBijeljina je u septembru pisao da se na tom sajtu mjesecima ništa ne objavljuje, a ubrzo nakon toga, nadležni su uspjeli napraviti neke, istina sitne, izmjene na ovoj web prezentaciji, ali ne i odgovoriti na pitanja koja smo im poslali.



Tako je sada naznačeno da je internet stranica investinbijeljina.org u pripremnoj fazi, a u međuvremenu je dodato i nekoliko aktuelnijih izvještaja, poput onog objavljenog 8. oktobra, u kojem se navodi da je virtuelni asistent MIA na usluzi građanima.



Na početnoj strani sajta više nema rubrike "Riječ gradonačelnika", na kojoj je, podsjetimo, bila pozdravna poruka Miće Mićića, bivšeg prvog čovjeka grada, koji je preminuo u decembru prošle godine, a nakon pobjede na Lokalnim izborima, zamijenio ga je aktuelni gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Međutim, ova prezentacija još uvijek nije ni blizu interaktivnom mjestu promocije našeg grada, a hoće li to postati, nije poznato, pošto na naša pitanja, koja smo sredinom septembra poslali Gradskoj upravi, još uvijek nije odgovoreno.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )