FOTO: InfoBijeljina

Ako bi neki investitor poželio da svoj novac uloži u Bijeljinu i o potencijalima našeg grada pokušao da se informiše na gradskom sajtu investinbijeljina.org, bio bi u najmanju ruku zbunjen, jer bi pomislio da se ovdje malo šta dešava na privrednom planu.

Naime, na ovom sajtu, u rubrici „Novosti“ posljednja vijest objavljena je 27. maja ove godine, pod naslovom „Privredni savjet: Preduzetnicima najugroženijim pandemijom 200.000 KM pomoći“.



Ukoliko bi pomenuti zainteresovani investitor bio uporan u želji da, ipak, kod nas otvori proizvodno postrojenje i nova radna mjesta, možda će, zbog jezičke barijere, na ovom sajtu izabrati opciju „engleski jezik“, ali mu tek onda ništa neće biti jasno, jer je posljednja vijest, na engleskoj verziji, objavljena 22. marta 2019. godine.


„Riječ gradonačelnika“ je jedna od istaknutih rubrika na ovom sajtu, na kojem je navedeno da predstavlja zvaničnu internet - stranicu Grada Bijeljina namijenjenu predstavljanju privrednih potencijala i pogodnosti za poslovanje i investiranje u našem gradu.

Međutim, zainteresovani investitor će, ako poželi pročitati šta gradonačelnik ima da poruči, naići na pozdravnu poruku Miće Mićića (?!).

 

Podsjetimo, Mićić je preminuo u decembru prošle godine, a nakon pobjede na Lokalnim izborima, zamijenio ga je aktuelni gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Ta rubrika, ipak, nije ažurirana, ali su zato postavljene vijesti u kojim se spominje gradonačelnik Ljubiša Petrović, poput one od 26. maja, kada je posjetio jednu bijeljinsku kompaniju.

„U vremenu stalnog ubrzanja dinamičnosti poslovanja i povećanja značaja interneta, očekujemo da ova stranica bude interaktivno mjesto prezentacije i promocije svih aspekata poslovanja u našem Gradu“, navedeno je na ovoj stranici.

Međutim, stranica je sve samo ne interaktivno mjesto promocije našeg grada, a potencijalni investitori neće imati baš nikakve koristi ako bi na ovom sajtu pokušali saznati aktuelnosti iz Bijeljine. 


Onima koji bi, eventualno, svoj kapital željeli da ulože u našem gradu, preostaje jedino da uđu u rubriku „Kontakti“, te na neki od ponuđenih mailova pošalju pitanje „Ima li šta novo u Bijeljini?“
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 5 )