FOTO: InfoBijeljina

U okviru studijske posjete Beču, grupa najboljih studenata Univerziteta iz Banjaluke posjetila je danas sjedište Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) u Beču, gdje im se obratio ambasador BiH pri OEBS-u Siniša Bencun.

Studijsko putovanje za najbolje studente banjalučkog univerziteta organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Austriji, a u okviru posjete OEBS-u studente je pozdravila i generalna sekretarka OEBS-a, ambasadorka Helga Maria Šmid.



Tokom posjete Beču, najbolji studenti završnih godina studija na banjalučkom Univerzitetu imaće priliku da se, uz stručno vođenje, upoznaju sa radom Univerziteta u Beču, Parlamenta Austrije i Gradske vijećnice, kao i sa kulturno-istorijskim znamenitostima grada.



Šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović upoznaće studente i sa aktivnostima Predstavništva, a u koordinaciji sa Univerzitetom u Banjoj Luci namjera je da se u narednim godinama nastavi sa organizacijom studijskih posjeta za najbolje studente.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )