FOTO: null

Najveće bogatstvo koje čovjek može imati je zdravlje, ali nažalost malo nas je toga svjesno, sve do trenutka dok ne dobijemo dijagnozu. Tada možemo sve i da brinemo o prehrani, da dovoljno spavamo, da se držimo raznih upustava.

Međutim, nekada neke stvari ne pomažu, pa u posljednje vrijeme, mnogi bolesni ljudi pribjegavaju alternativnom lečenju. Jedna od njih je i Nada Trbojević Škrbina, koja je, poslije sedam godina liječenja zvaničnom medicinom, odlučila krenuti putem alternative. 

"Moj problem je bio miom na materici. Sedam godina sam se borila s tim, iz razloga što nisam željela da se operišem. Zbog toga sam tražila spas i u Austriji gdje živim, ali i u Banja Luci i svaki doktor je predlagao isto, operaciju" - kaže Nada.

Međutim, Nada nikako nije željela to, iako se godinama, zbog navedenog zdravstvenog problema, borila s bolnim i obilnim mjesečnim ciklusima. 

"Bilo je užasno. Godinama sam se patila, pa vrlo često morala odlaziti i na bolovanja u trenutku mjesečnih ciklusa, primala boce i boce infuzija, ali sada je to, hvala dragom Bogu i doktoru Alenu Azariću, iza mene " - priznaje Nada. 

Poslije iskustava sa službenom medicinom, Nada se, kao slamka spasa, uhvatila za alternativnu, čuvši za doktora Alena Azarića, misleći da joj on može pomoći, što se ispostavilo kao tačna informacija.

"Moja borba je krenula onog trenutka kada sam odlučila da me liječi doktor Azarić. Danima sam pokušavala doći do njega, što nije bilo ni malo lako, ali mi se posrećilo da stupim u kontakt s njim baš kada sam bila na odmoru u Prnjavoru. Sjela sam u auto i otišla u Beograd, gdje me je primio i dao mi da pijem te čudesne kapsule od gljive Ganoderma Lucidum. Sada zaista mogu reći da su čudesne, jer su one riješile moj problem za samo 15 dana. Ono što lijekovi toliko godina nisu uspjeli da urade, gljive su uradile za samo 15 dana " - tvrdi Nada. 

Od početka uzimanja terapije kapsula koje su dobijene iz spora gljive Ganoderma Lucidum, do trenutka kada se miom otkačio od maternice i postao operativan, prošlo je svega pola mjeseca, a Nada nam prenosi kako se sve dogodilo:

"Ja i suprug smo bili u Prnjavoru i sjećam se da smo taj dan ustali nešto ranije, jer smo imali najavljene goste. Krenula sam u kupatilo da se umijem i ispred kupatila sam pala u nesvjest. Suprug i jedan prijatelj su me odveli u Dom zdravlja u Prnjavoru, odakle su me uputili u Banja Luku, jer je krenuo porođajni miom. To znači, da se miom nakon godina i godina otkačio od maternice i mogao je izaći sam, bez toga da mi vade cijelu maternicu kako je bilo predlagano godinama, na šta ja nisam htjela pristati. Odgovorno tvrdim da su sve to uradile kapsule od gljive. Miom je bio veličine 7x5, izvađen je bez ikakvih problema i ja sam se vrlo brzo oporavila. Zato sada svim ljudima koji imaju zdravstvenih problema, od srca preporučujem ove kapsule, jer su one za pola mjeseca uspjele ono što ni jedan drugi lijek nije uspio godinama unazad " - tvrdi Nada, koja je nastavila radi preventive i jačanja imuniteta piti kapsule od gljiva i namjerava ih pije šest mjeseci. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )