FOTO: null

Policija u Njemačkoj intenzivno traga za državljaninom Srbije koji se sumnjiči da je oteo blindirano vozilo puno novca u Minhenu.

Kako piše nemački "Bild", vjeruje se da je muškarac iz gradića sa jugozapada Srbije. On je, kako se navodi, putovao sa kolegom blindiranim vozilom za prevoz novca, koje su iznajmljivale banke u Minhenu.

On je radio, kako prenose "Novosti", u kompaniji "Prosegur", koja se bavi poslovima iz oblasti obezbjeđenja, kada je rješio da pobjegne sa novcem koji je prevozio.

Njemu se od juče gubi svaki trag, a osim njega, nestalo je i nekoliko stotina hiljada evra.

Negjde oko osam sati, u četvrtak, kada su dvojica njegovih kolega, suvozača, ušla u jednu od ulica, lopov je dao gas i pobjegao. Ispred obližnje pekare ostavio je kombi, a novac je uzeo.

Policija je odmah pokrenula intenzivnu potragu za muškarcem, ali za sada nema nikakvih rezultata.

Objavljena je i fotografija osumnjičenog, uz opis da je riječ o muškarcu iz gradića iz jugozapadne Srbije, koji najvjerovatnije u Minhenu živi posljednjih nekoliko godina,

Kompanija za obezbjeđenje "Prosegur" kod koje je lopov bio zaposlen juče nije imala komentar na ovaj incident, piše "Bild".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )