FOTO: null

Njemački kancelar Angela Merkel čestitala je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu povodom pobjede na predsjedničkim izborima u Rusiji, saopšteno je iz servisa za medije njemačkog kabineta ministara.

Ona je u telegramu upućenom ruskom predsjedniku izrazila nadu u nastavak konstruktivne saradnje.

"Dragi gospodine predsjedniče, od sveg srca Vam čestitam na ponovnom izboru za predsjednika Rusije", navodi se u telegramu.

Merkelova je dodala da je veoma važno nastaviti dijalog i održati odnose između dvije zemlje i dvije nacije, prenio je TASS.

"Imajući to na umu, trebalo bi da uložimo napore u konstruktivan rad na velikim bilateralnim i međunarodnim problemima, kako bismo pronašli odgovarajuća rješenja. Želim Vam uspjeh u radu na rješavanju zadataka koji su pred Vama", navodi se u telegramu njemačkog kancelara.

Prema posljednjim informacijama ruske Centralne izborne komisije, nakon prebrojavanja 99,84 odsto glasova, Putin je na jučerašnjim izborima osvojio 76,66 odsto glasova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )