FOTO: glassrpske

Nekadašnja glumica Merima Isaković optužila je glumca Branislava Lečića, koji se suočava sa optužbom za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, da ju je seksualno napastvovao prije 43 godine.

 
Isaković je tvrdnju da ju je Lečić silovao prvi put javno iznijela u ispovjesti za najnoviji "Nedeljnik" , navodeći da se sve dogodilo u jesen 1978, kada joj je bilo 18 godina.
 
Opisala je da ju je Lečić ugurao u stan i skinuo joj haljinu, upozorio je da ne vrišti, jer je niko neće čuti i oborio je na pod, prenosi Blic.
 
- Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta. ''Opraštam ti'', rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo - navela je Isaković.
 
Dodala je da je svoju riječ održala, a da izgleda da Branislav Lečić nije.
 
- Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja - istakla je Isaković.
Merima Isaković (62), koja je sa 16 i po godina upisala Akademiju i ostvarila više briljantnih uloga, doživjela je tešku saobraćajnu nesreću kada je imala samo 21 godinu i ostala je nepokretna.
 
Danas živi na Novom Zelandu, gdje radi kao klinički psiholog.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )