FOTO: InfoBijeljina

Međunarodni sajam turizma održaće se od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite" u halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori, i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u predstojećoj letnjoj sezoni kao i premijerno predstavljenje ponude, programa i aranžmana zainteresovanim putnicima.

Za tekuću zimsku sezonu i odmore na snegu u domaćim i inostranim ski centrima, agencije za sajam pripremaju primamljivu last minute ponudu.

Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno pomoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara  nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 10. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 15. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA i 15. Sajam suvenira.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )