FOTO: null

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da neće biti naplaćivanja ulaza na Kalemegdan.

„Ne pada mi na pamet da naplaćujemo ulaz bilo gdje, a pogotovo ne na Kalemegdan. Imamo potpuno drugu strategiju za ono što je kulturno blago građana Beograda i svih gostiju Beograda i Srbije”, rekao je Mali novinarima na Banovom brdu, gdje je obišao radove na obnovi toplovodne mreže.

Kako je rekao, za Kalemegdan je mnogo urađeno u prethodnom periodu, u toku je rekonstrukcija česme Mehmed-paše Sokolovića, a za nekoliko nedelja počeće obnova malog stepeništa preko puta francuske ambasade.

„Želimo da Kalemegdan bude ljepši i prijatniji, da što više ljudi tamo provode vrijeme, tako da mi to ne pada na pamet i to je bilo pogrešno interpretirano. Vidim i da su se razni javili da počinju da pišu neke peticije... Nema potrebe da to radite, Kalemegdan je bogatstvo i vlasništvo svih građana i tako će ostati. Ni na koji način mi na pamet ne pada, dokle god sam ja tu i SNS vodi grad, da se tako nešto naplaćuje, poručio je Mali.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )