FOTO: bljesak.info

Lula Živojinović juče nas je napustila, a o njenom životu pored čuvenog Bate ne prestaje da se priča.

Njihov brak, koji je trajao 64 godine, bio je fenomen. Bata je važio za zavodnika i jednog od najpoželjnijih glumaca u svoje vrijeme, a sa Lulom je bio od samog početka.

Fotografija na kojoj zaljubljeno gleda u svoju ženu, koju možete vidjeti u nastavku, pokazuje koliko ju je zaista volio i koliko je bio privržen.

On možda jeste bio zavodnik, ali svaki dan je zavodio upravo svoju ženu.

– Od kada znam za sebe, Bata je bio uz mene. I to bukvalno. Već u najranijem djetinjstvu on je postao dio mog života. Poznavao se sa mojim starijim bratom, ista su generacija. Vremenom, zajedno smo odrastali i sazrijevali, formirali porodicu, djeca su brzo došla. Sve je išlo spontano i normalno, čini mi se da drugačije nije ni moglo da bude – ispričala je jednom prilikom Lula Živojinović za Blic.
Ona je tada u intervjuu istakla da su oboje bili veoma temperamentni i da je ogromna energija uvijek postojala među njima, čak i pred sam kraj Batinog života. Oni su imali tajnu dugovječnosti svoje ljubavi.

– Od samog početka smo uspjeli da je kanališemo i da je koristimo kao zajednički neiscrpan rezervoar emocija i snage. Naša ljubav je učinila da se osjećamo kao jedno biće, prolazeći kroz sve lijepe i teške trenutke. Uvijek smo vjerovali u sebe, u nas, zadovoljavajući se malim, a suštinskim stvarima u životu, cijeneći svaki dan – objasnila je tada Lula, koja je istakla da se uvijek lijepo nosila sa suprugovom popularnošću uz koju su išle i raznorazne priče.

Podsjećanja radi, Bata je preminuo u 82. godini života, 22. maja 2016.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )