FOTO: srpskainfo.com

Oko 15.30, u pratnji ljekara HMP iz Prokuplja, u UC UKC Niš, dovezeno je najteže povrijeđeno dijete (12) nakon incidenta u Kuršumliji.

Nakon primarnog zbrinjavanja i na osnovu urađene hitne dijagnostike u ZC u Prokuplju, utvrđene su teške neurohirurške povrede.
 
Djevojčica je životno ugrožena
Pacijentkinja je odmah hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu i zbog trenutnog, životno ugrožavajućeg stanja, ona je intubirana i nalazi se u medicinski indukovanoj komi.
 
Podsjećamo, danas oko 13.30 dogodila se stravična nesreća kada je popustila konstrukcija na ringišpilu u Kuršumliji koji je pao i tom prilikom povrijeđeno je više osoba, uglavnom djece, potvrđeno je u policijskoj upravi u Prokuplju.

– Zbrinuto je ukupno 13 djece, od toga je jedna djevojčica u teškom stanju jer je zadobila životno ugrožavajući povrede. Ona je prebačena u Klinički centar Niš na Neurohiruršku kliniku – rekao je načelnik Hitne pomoći Slaviša Došović za Blic.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )