FOTO: novosti.rs

Vlast u Prištini angažovala lobiste da ubijede svijet kako su Srbi napastvovali 20.000 njihovih žena za vrijeme rata 1999.. Na terapije zvanično ide oko 1.000 zlostavljanih. Sličan scenario pokušan u BiH

Vlasti u Prištini, uz podršku SAD i Velike Britanije, ali i lobističkih kuća, pokušavaju da optuže Srbe za silovanje čak 20.000 Albanki tokom rata na Kosovu i Metohiji!

 Kako nam je potvrdio šef diplomatije Ivica Dačić, na KiM već postoji spisak s pomenutom brojkom žena koje su navodno silovali naši vojnici 1999. Ipak, ni u jednom zvaničnom dokumentu koji govori o zlostavljanju ne pominje se ovaj broj. Nezvanična i nepouzdana procjena organizacije "Hjuman rajts voč" je da je silovano 20.000 žena, među kojima su Albanke, Srpkinje i Romkinje.

Takođe se ocjenjuje da su silovanja počinili pripadnici srpskih paravojnih organizacija i OVK, kao i da nije važio princip zlostavljanja "neprijateljskih žena", već se dešavalo i da su Srbi napastvovali Srpkinje a Albanci - Albanke.

Prema podacima nevladinih organizacija koje organizuju pomoć za žrtve silovanja, tretmane kod psihologa sprovodi od 1.000 do 1.200 žena koje imaju traume.

Sličan scenario pokušali su da "proguraju" i Bošnjaci prije desetak godina. Prema riječima Branislava Dukića, predsednika Saveza logoraša Republike Srpske, tadašnji bošnjački član Predsedništva BiH Haris Silajdžić u UN je plasirao priču da je u BiH silovano više od 200.000 muslimanki i da su to uradili Srbi:

- Ovo je bio samo jedan od povoda da se naš narod satanizuje i na kraju RS proglasi genocidnom tvorevinom. U ovaj scenario bile su uvučene i Bošnjakinje koje su na suđenjima za ratne zločine protiv Srba lažno svjedočile o silovanjima.

Bošnjaci su za svoju propagandu iskoristili i holivudsku divu Andželinu Džoli, koja je snimila film "U zemlji krvi i meda" u kom srpski vojnici siluju i ubijaju muslimanske civile.


SVEDOČILE ZA PENZIJU

Prema pisanju "Novosti", muslimankama žrtvama silovanja, ali i onima koje to nisu, davana je penzija kao žrtvama rata. One su kasnije ucjenjivane da zbog novca koji su dobile lažno svjedoče pred sudovima protiv Srba. Na suđenju za ratne zločine Bobanu Šimšiću iz Višegrada svjedočila je Ibrumša Agić, koja je, za vrijeme unakrsnog ispitivanja, priznala da je dala lažnu izjavu zato što je to od nje, uz prijetnje da će joj oduzeti penziju, zahtjevala predsednica Udruženja "Žene žrtve rata" Bakira Hasečić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )