FOTO: null

TREBINJE - Pacijenti trebinjske bolnice će ubuduće moći anonimno da prijave korupciju u ovoj zdravstvenoj ustanovi, jer je, kako kaže trebinjski gradonačelnik Luka Petrović, sve više žalbi da medicinsko osoblje u Trebinju uzima mito.

"Mnogo je žalbi, i anonimnih i ličnih, koje primamo i mi ovdje, ali se primaju i u bolnici, zbog čega dajemo punu podršku menadžementu ove zdravstvene ustanove, gdje su postavljene kutije na tri mjesta u krugu bolnice koja nisu pod video-nadzorom", kazao je Petrović.

On pojašnjava da su kutije postavljene na mjesta koja nisu pokrivena video-nadzorom i da su kutije za nekoliko dana već poprilično pune žalbi.

Kaže da će lokalna uprava pružiti punu podršku novom bolničkom menadžmentu u borbi protiv korupcije, čak i po cijenu ostanka bez posla svih onih koji prime mito.

"Ako treba neki ljekar da ostane i bez posla - mi smo za to, jer ima mnogo časnih i čestitih ljekara koji su došli pod sumnju zbog nekolicine njih", dodaje Petrović, navodeći da će sve prijave biti do detalja istražene.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )