FOTO: null

Andrićgrad - Američki predsjednik Donald Tramp je sudbina velike imperije i velike kulture koja dobija svoga Nerona, to je palikuća cijele planete, rekao je režiser Emir Kusturica.

Komentarišući današnju izjavu Trampa koji je poručio Rusiji "da se spremi za američke rakete - nove, lijepe i pametne" i da "Rusija nije trebalo da bude partner životinje koja gasom ubija sopstveni narod i uživa u tome", Kusturica je rekao da "retorika Zapada ostaje pusta laž da je neko negdje napravio nešto".

"I ovog i već mnogo puta riječ je o podvali sa hemijskim oružjem. Kao da im se ništa ranije nije desilo, kao da nam Bler nije priznao da je lagao, kao da nisu od Drugog svjetskog rata započeli i vodili 14 ratova i svuda ubijali civile i djecu i sada opet lažu da žele da ljude zaštite od, kako Tramp naziva Asada, životinje, istakao je Kusturica za portal "Iskra".

On je naglasio da je "čudo komfor, najprivlačniji pojam novog čovjeka, haj tek pagana, koji će progutati ovu laž u zapadnoj hemisferi i, na kraju se dugo raspadati u vlastitim lažima i nemoralu i na kraju će se raspasti".

"Tajna je u tome što će Rusi, ako ne odgovore na američki napad na Siriju, morati da prihvate bombe u Rusiji", zaključio je Kusturica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )