FOTO: null

BEOGRAD - Ministar pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da bi se pitanje davanja garancije za liječenje nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića u Srbiji uskoro trebalo naći na dnevnom redu Vlade Srbije, koja će svaka

Ona je dodala da je ovo ministarstvo prikupilo neophodna mišljenja za davanje garancije za liječenje generala Mladića u Srbiji. 

"Ovo ne bi bio prvi put da Vlada daje garancije za lica koja se nalaze u Haškom tribunalu. Vlada Srbije je i do sada ispoštovala sve što je bilo garantovano", rekla je Kuburovićeva u Palati Srbija, gdje je prisustvovala početku projekta "Unapređenje kapaciteta zatvorskog sistema Srbije". 

Ona je izrazila uvjerenje da će i ovaj put na pozitivan način biti odgovoreno braniocima i porodici generala Ratka Mladića. 

Branioci i porodica nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića zatražili su od Vlade Srbije da da garancije za liječenje generala Mladića u zemlji, jer mu je zdravstveno stanje drastično pogoršano, a u Hagu nema adekvatnu zdravstvenu njegu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )