FOTO: null

Visoke temperature vazduha, neradni dan i sezona godišnjih odmora jutros je napravila kilometarske kolone na graničnim prelazima prema crnogorskom i dubrovačkom primorju.

Na graničnom prelazu Sitnica u Crnoj Gori, na putu Trebinje – Herceg Novi, iz pravca Herceg Novog forimirala se kolona do naplatne rampe za putarinu, a ogroman broj automobila čeka i na ulaz u Crnu Goru.

Gužva je i na putu Trebinje – Dubrovnik, gde su jutros oko 10 sati automobili čekali pre rampe na graničnom prelazu Ivanica u BiH. Čekanja na graničnim prelazima su preko dva sata.

U trebinjskoj kancelariji Granične policije BiH, navode da su na graničnom prelazu Zubci prema Herceg Novom zadržavanja do 10 minuta, a da su zadržavanja duža na graničnom prelazu Ivanica prema Dubrovniku, jer su se granice spojile, pa se vozila ne mogu propuštati.

Trebinjci koji su jutros krenuli iz Herceg Novog prema Trebinju kažu da, iako često putuju ovom deonicom, nikada nisu videli toliku gužvu na prelazu Sitnica u Crnoj Gori, a od automobila koji su čekali da uđu u BiH nisu mogli doći ni do naplatne rampe za putarinu.

U Trebinju se danas očekuju 34 stepena Celzijusa, pa oni koji se žele osvežiti u moru, koje je od Trebinja udaljeno svega 30-tak kilometara, prvo se dobro moraju okupati u znoju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )