FOTO: Nezavisne / Tanjug

U Zvečanu je danas izbio sukob između pripadnika KFOR-a i srpskog naroda, u kojem su povrijeđene desetine ljudi na obje strane.

Bivši predsjednik opštine Zvečan Dragiša Milović rekao je da su sjedili mirno i da je bio okrenut leđima kada su krenuli da ih tuku cokulama i štitovima, bačen je suzavac i šok bombe.
 
"Više me boli duša, nego što smo pretrpeli ove traume. Više su to kontuzione povrede koje će proći, ali boli nas ono što smo videli da se na goloruki narod bacaju šok bombe i da se puca, da se krvnički bije", kaže Milović.
 
Istakao je da su cijelog dana pričali da žele da nađu kompromis, ali nažalost kao da je neko želio da izazove ovo što se desilo.
 
"Moramo da nađemo snagu da ovo prebrodimo. Teško je, ali ja se nadam da možemo slogom jedinstvom, ali potrebna nam je pomoć naš države", rekao je Milović, prenosi RTS.

U Zvečanu je povrijeđeno najmanje 50 ljudi, a među njima je i bivši predsjednik Opštine Zvečan Dragiša Milović, koji ima povrede grudnog koša, potvrđeno je RTS-u.
 
Jedan od povrijeđenih je u kritičnom stanju, dok su dvije osobe teže povrijeđene.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )