FOTO: Glas Srpske

Ne postoji čovjek u selu Malča koji ovih dana ne strahuje.


Potraga za Ninoslavom Jovanovićem je jača nego ikada, ali mještani ovog niškog sela veće danima ne spavaju. 

Iako su navikli da žive u strahu od Berberina, njihova svakodnevnica se promijenila onog trenutka kada je Ninoslav treći put izašao iz zatvora.

- Svi smo uplašeni. Sada više nego ikada jer u selu kruži priča da se krije ovde u našem kraju - rekao je Dragan iz Malče. 

- Kada smo čuli da je izašao iz zatvora po treći put već je nastala panika. Svi roditelji su se brzo organizovali i svoju decu su pratili u i iz škole. Sve djevojčice koje su imale dugu kosu su ošišane iz straha da ih napadne i siluje. On nije čovek, on je zver.

Od dana kada je Monika Karimanović pronađena, a Malčanski berberin utekao policiji, stanovnici sela gotovo da i ne spavaju.

- Trzamo se na svaki šum, svaku škripu vratima, život je ovde postao nepodnošljiv - jadali su se meštani dopisniku Večernjih Novosti.

 - Mladi i stari u selu trpe veliki pritisak i jedva čekaju trenutak kada će biti uhvaćen.

Na ulici u Malči ispred jedne trošne kuće zatekli smo komšinicu Malčanskog berberina.

- Iako sam stara plašim se. Zaključam se u kuću - rekla nam je Srbijanka Nikolić.

Već 15 dana policija i Žandarmerija pretražuju područje oko Niša, Knjaževca i Svrljiga.

Djevojčica je i dalje u bolnici i još nije poznato kada će biti puštena kući.

Kako je ranije za RTS rekao direktor policije Vladimir Rebić, otmičar male Monike ovaj zločin je dobro isplanirao i istražio lokacije na kojima će se skrivati.

Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja preko društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )