FOTO: Srpska Info

Da li se sjećate kada ste posljednji put nekome rekli “volim te” ili “nedostaješ mi”? U savremenom urbanom i brzom životu koji vodimo često zaboravljamo na sitnice koje čine ovaj svijet ljepšim, pa nam onda uvijek izmami osmijeh kada vidimo neku “neobičnu” izjavu ili čin ljubavi.

Sigurno se sjećate ljubavne poruke na klupi u Mirijevu u Beogradu o kojoj je Blic pisao krajem prošle godine. Ta priča je sada dobila i nastavak.

Redakciji Blica javila se 22-godišnja djevojka koja želi da ostane anonimna, a upravo ona je autor ovog djela na mirijevskoj klupi i otkrila nam da je poruku posvetila svom sadašnjem vjereniku (23).

– To sam uradila prošle godine u avgustu, poslije samo dva mjeseca veze, a sada, poslije godinu dana, on je moj vjerenik. Željela sam da ga iznenadim, a tu klupu sam izabrala jer je on na njoj provodio dosta vremena. U tom kraju je i odrastao, pa to mjesto ima poseban značaj – kaže ona za Blic.

Poruka glasi ovako: “Moje si more azurno plave boje… Medo volim te”, napisano je na naslonu klupe, a zatim, na delu koji je predviđen za sjedenje piše “zato otvaram ti srce kao pismo, neću ništa skrivati. Pročitaj me do zadnje strane ti, i znaćes da si najbolje do sada što su prsti dotakli. Nađi sreću u mom oku, kao more duboku. I znaj da biću tu da ti dobro dobrim vratim, i na vrhu i na dnu da osmehom te pratim”.

Za ovu klupu se saznalo kada je jedan stanovnik ovog naselja objavio fotografiju na Fejsbuku naglasivši da je to “Mrijevska urbana umjetnost”. Mišljenja stanovnika Mirijeva bila su podijeljena. Nekima je ovaj vid izjave ljubavi lijep, te podržavaju ovaj čin, naglašavajući da je “ljepše vidjeti ljubav nego polomljene klupe”, dok ima i onih koji negoduju, jer je klupa skroz išarana.

Dok je oslikavala klupu, prilazilo joj je dosta ljudi, ali niko nije znao kome je poruka zapravo namijenjena.

– Nisam čula nijedan negativan komentar za to što sam uradila, već samo da je danas rijetko da neko na taj način izjavi ljubav. Dok sam radila, pridružila su mi se djeca iz parka koja su se tu igrala, a ljudi koji su pored kuglali komentarisali su da klupa tako uljepšava park i da bi svijet bio ljepši da je više takvih stvari – istakla je ova 22-godišnjakinja.

Kako je rekla, njen sadašnji vjerenik uopšte nije očekivao tako nešto i bio je oduševljen kada je ugledao klupu uz koju je odrastao.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )