FOTO: InfoBijeljina

Načelnik opštine Lopare Rado Savić rekao je da je šest preduzetnika iz ove opštine dobilo podršku u okviru projekta "Inkubator poslovnih ideja", a iz opštinskog budžeta je za te namjene izdvojeno 9.000 KM.


Savić je izrazio zadovoljstvo jer je opština Lopare u mogućnosti da kroz razne projekte podrži mlade. 

"Projekat je privukao pažnju mladih, a jedan od njih je i Slavenko Radić koji je konkurisao za nabavku savremene mašine za košenje trave", rekao je Savić. 

Slavenko Radić iz Lopara, koji se bavi uslužnom djelatnošću - košenjem zelenih površina, uz 5.000 KM podrške lokalne vlasti kroz projekat Inkubatora poslovnih ideja, nabavio je savremenu mašinu za košenje trave. 

Radić je novinarima rekao da je kroz projekat poslovnih ideja za mlade dobio savremenu mašinu koja će mu pomoći u daljem radu i zahvalio rukovodstvu opštine Lopare. 

Inkubator poslovnih ideja razvijen je u okviru Projekta zapošljavanja mladih kao sistem podrške preduzetništvu, uz podršku ambasade Švajcarske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )